søndag 22. mars 2009

Siste Seriekamp For J92 Noen Sinne!



Hei!




I dag er det den siste seriekampen J92 noen gang kommer til å spille! Det er egentlig ganske trist:( Grunnen er at laget vårt blir splittet til neste år på grunn av alle som drar på utveksling...

De som blir igjen her hjemme kan jo alltids starte på damelaget (tror mange slutter også). Vi skal spille mot Bækkelaget 2 - som vi vant mot med 1 mål siste kamp.. Føler meg ikke helt trygg på kampen, men hadde vært utrolig gøy å vinne siste seriekamp! Kampen starter 15:20 i Bækkelagshallen.. Merker at nervene smyger seg på, men denne kampen skal vi ha det gøy og gi alt.. Desverre er det noen fra laget som ikke kunne stille opp - litt synd siden det er den siste kampen vår. Det blir heldigvis ikke den aller siste KAMPEN vi spiller, bare seriekampen, fordi vi skal på cup i pinsen. Blir som en slags avsluttning for oss.. Vi må vel finne på noe annet også til avsluttning? Mange av oss har jo fulgt laget fra start til slutt så det er jo litt spesielt:)

Håper i hvertfall at det går bra i dag! Ønsk oss lykke til!

Frida:)

2 kommentarer:

  1. Utrolig kjipt at vi tapte denne kampen.. Skjønner ikke hva som skjedde noen ganger utpå der:p Det så ut som mange mista helt motet. Men vi skal ha det gøy i Pinsen da :D Også må vi få til en super avslutning. Det blir sikkert kjempefest :)

    SvarSlett
  2. Sier som Runa, utrolig kjipt å tape denne kampen, men innsatsen var jo ikke helt på topp fra noejn så vi har oss selv å skyølde på! Nå er det bare å knuse i cupen, gleder meg til å tilbringe den siste håndballhelga med dere herlige jentene som er med på å gjøre onsdager, torsdager, og søndager til 3 herlige ukedager!!

    SvarSlett