søndag 13. desember 2009

Christmas!

Heihå

Jula nærmer seg med STORMSKRITT! Jeg må si jeg både gruer og gleder meg til å feire denne høytiden på amerikansk vis. Jeg elsker jula, jeg har alltid vært hjemme med familien og feiret den - så dette kommer nok til å bli en av de største utfordringene mine her borte. Det er minusgrader og rimelig kaldt da. Litt lett snø har også kommet - men ikke lagt seg. Vi har en uke igjen av skolen før juleferien ENDELIG er her :D Kan seriøst ikke skjønne at jeg har vært her i litt under 4 mnd!! Så lenge?? Nei? Eh, jo.. Har hørt folk si at tiden etter jul kommer til å gå kjempe fort. Oh well..





Vi pynta jo stua vår rett etter Thanksgiving. Å jo - thanksgiving var hyggelig! Mye mat, og jeg følte jeg var mett hele tiden og ble derfor ganske så søvnig og sovnet flere ganger på sofaen. haha - kvelden før dro jeg og Solveig + vertsmoren hennes å så NEW MOON! aaah, bra film ja:D Og kan virkelig ikke klage på Taylor Lautner. haha :) Uansett! Stua vår ser utrolig typisk amerikansk ut med grønne, røde og blå lys på juletreet. Vi har julestrømpene på plass over peisen og det ser rett og slett koselig ut ! Utenfor har vi blåst opp noen julefigurer som lyser når det blir mørkt og lys på huset da selvfølgelig, hihi. Får legge ut noen bilder så får dere se!




Dagen etter thanksgiving dro vi til Seattle for å spise på en kinesisk buffé - etterpå dro vi til en stor butikk og SE hva jeg fant! VOSS vann!! heheh, og den største monster drikken jeg noen gang har sett - så selvfølgelig måtte jeg kjøpe dem!


På torsdag dro jeg og familien på en slags "light-cruise". Det var en båt som var dekorert med julepynt. Vi kjørte rundt og så båtene som var pyntet med lys. Fredagen etter hadde vi spiritday på skolen og jeg og Lani bestemte oss for å dra den litt langt! Så begge kjøpte en lue og jeg kjøpte blinkende øredobber og armbånd som de solgte på båten. haha det var morro.











Hm, hva annet har skjedd da? JO! I går (lørdag) hadde jeg og Solveig invitert Tobias og Michael til et slags norsk middag! Det var kjempe koselig:D Vi var hos Solveig og pynta juletreet deres og hadde norsk julemusikk. DA fikk jeg julestemning altså. Så koselig!!! Solveig har hot tub også så etter maten var spist gikk vi ut der i kulda - det var herlig. Bra norsk kveld og utrolig deilig å snakke norsk! haha..



Nå sitter jeg her og hører på julemusikk - det snør så vidt ute og må si jeg har litt julestemning! Skjønner fremdeles ikke at det allerede er 13 desember! Advent, julekalender og pepperkaker - SAVNER DET!! Menmen. Må si beklager for at jeg ikke har oppdatert så ofte - må liksom være i skrivemodus :) Har jo fått noen klager på det - men lover dere - skal prøve å bli bedre!


Håper alle der hjemme har en flott adventstid og kommer til å få en flott julefeiring!!

Frida

3 kommentarer: